U petak, 28.06. 2024. godine, u Sarajevu održano je jubilarno 10. Međunarodno takmičenje iz Islamske vjeronauke za učenike VIII i IX razreda osnovnog obrazovanja i I razreda srednjeg obrazovanja u organizaciji Uprave za obrazovanje i nauku Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

U prostorijama Medrese „Osman-ef. Redžović“ u Velikom Čajnu 25. maja 2024. godine održano je 11. državno takmičenje iz Islamske vjeronauke.

U subotu, 23. marta 2024. godine, u OŠ “Travnik” u Travniku održano je XV. Kantonalno takmičenje iz Islamske vjeronauke za učenike VIII i IX razreda osnovnog obrazovanja i I razreda srednjeg obrazovanja.

U srijedu, 06. marta 2024. godine, u medžlisima Muftijstva travničkog održana su općinska takmičenja iz predmeta Islamska vjeronauka.

U srijedu, 06. marta 2024. godine, u OŠ "Pajić Polje" u Gornjem Valufu je održano Općinsko takmičenje iz Islamske vjeronauke za učenike osmih i devetih razreda osnovnih škola i prvih razreda srednjih škola.

U srijedu, 06. marta 2024. godine, u OŠ "Berta Kučera" u Jajcu je održano Općinsko takmičenje iz Islamske vjeronauke za učenike osmih i devetih razreda osnovnih škola i prvih razreda srednjih škola.
Stranica 1 od 9