Održano 18. općinsko takmičenje iz Islamske vjeronauke u Gornjem Vakufu

11 Mart 2020

U srijedu, 11. marta 2020. godine, održano je 19. Općinsko takmičenje iz Islamske vjeronauke u Gornjem Vakuf u organizaciji MIZ Gornji Vakuf i O.Š. “Gornji Vakuf“.

Na takmičenju su učešće uzeli učenici VIII. i IX. razreda O.Š. “Gornji Vakuf“, O.Š. “Pajić Polje“ i O.Š. “Voljevac“ iz Gornjeg Vakufa. Glavni imam MIZ Gornji Vakuf, Aktiv vjeroučitlja, kao i direktor sa osobljem škole obavili sve prireme za ovo takmičenje, a samo takmičenje je realizovano u Islamskom eduaktivnom centru „NUR“ u Gornjem Vakufu.

Plasman učenika VIII razreda

  1. Filan Armina iz O.Š. “VOLJEVAC“, vjeroučitelj Bušatlić Armina
  2. Kurbegović Amna iz O.Š. “PAJIĆ POLJE“, vjeroučitelj Dželmo Adnan
  3. Halilović Amna iz O.Š. “GORNJI VAKUF“, vjeroučitelj Cokoja Saudin

Plasman učenika IX razreda

  1. Meštrovac Mubina iz O.Š. “GORNJI VAKUF“, vjeroučitelj Zorlak Hadžira
  2. Bešić Amina iz O.Š. “GORNJI VAKUF“, vjeroučitelj Zorlak Hadžira
  3. Trkić Maida iz O.Š. “GORNJI Vakuf“, vjeroučitelj Zorlak Hadžira

Na takmičenju glavni imam medžlisa Gornji Vakuf, prof. Hidajet-ef. Polovina je ispred medžlisa dodijelio diplome i novčane nagrade učenicima, zahvalnice nastavnicima vjeronauke i direktoru O.Š “Gornji Vakuf“, g-dinu. Isaković Dževadu, za odličnu organizaciju Općinskog takmičenja. Vjeroučitelji su iskazali zahvalnost glavnom imamu na izvanrednoj pripremi i pomoći u realizaciji, koji se potrudio za vrijedne nagrade i diplome. Svim učenicima koji su učestvovali čestitamo na postignutom znanju , a učenicima koji su se plasirali na Kantonalno takmičenje želimo mnogo sreće i uspjeha.

(Aktiv vjeroučitelja MIZ Gornji Vakuf)

Čitano 757 puta
All for Joomla All for Webmasters