U srijedu, 27. aprila 2022 godine, nakon teravih-namaza u Šarenoj džamiji održan je centralni mevludski program za žene na području Muftijstva travničkog.

Nastavak ramazanskih aktivnosti Odjela za brak i porodicu Muftijstva travničkog obilježile su posjete medžlisima  Donji Vakuf, Novi Travnik, Vitez, Gornji Vakuf i Busovača.

Koordinatorica Odjela za brak i porodicu Muftijstva travničkog Lejla Bešo Haskić povodom mubarek mjeseca ramazana posjetila je medžlise pri Muftijstvu.

U četvrtak, 24. marta 2022. godine, održan je radni sastanak koordinatorica Odjela za brak i porodicu  medžlisa Muftijstva travničkog u Travniku.

U srijedu, 16. marta 2022. godine, koordinatorica Odjela za brak i porodicu Muftijstva travničkog, Lejla Bešo-Haskić posjetila je  Medžlis Islamske zajednice Jajce.

U petak, 25. februara 2022. godine, u sali Centra za kulturu u Gornjem Vakufu održana je centralna-završna svečanost u povodu 1. februara, svjetskog Dana hidžaba kojom su krunisane sve aktivnosti realizirane u mjesecu februaru u povodu obilježavanja ovog datuma.

Stranica 1 od 7