Tokom posjete Travniku predstavnici Rijaseta uručili pomoć JU Bolnica Travnik

22 Januar 2021

U petak, 22. januara 2021. godine u radnoj posjeti Travniku bili su Zejnil Rebihić, direktor Uprave za ekonomske i finansijske poslove ,i Ibrahim-ef. Malanović, šef Ureda za društenu brigu Rijaseta IZ u BiH.

Predstavnici Rijaseta svoju posjetu započeli su posjetom Muftijstvu travničkom. Muftija travnički je upoznao goste sa trenutnim aktivnostima Muftijstva travničkog kao i planovima u narednom periodu. Iskoristio je priliku da se zahvali predstavnicima Rijaseta na dosadašnjoj saradnji i spremnosti da se pruži potrebna pomoć u realizaciji planiranih projekata Muftijstva travničkog.

 

Nakon posjete Muftijstvu delegacija Rijaseta je posjetila i Medžlis IZ Travnik te Elči Ibrahim-pašinu medresu, a poslije džuma-namaza u pratnji Muftije travničkog i JU “Bolnicu Travnik" gdje su uručili donaciju Ureda za društvenu brigu Rijaseta.

 

Tokom posjete travničkoj bolnici razgovarano je o planiranim projektima i mogućnostima Rijaseta da se uključi u njihovu realizaciju. Posjeta je iskorištena da se čestita dr. Adnanu Šatroviću na izboru na mjesto direktora JU "Bolnica Travnik". 

Čitano 389 puta